Vores mærker

Ferno Norden er forhandler og distributør af en række verdenskendte varemærker. Ferno Nordens kunder er primært inden for sikring og redning af menneskeliv. Vi forstår hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne stole på deres udstyr. Vi stræber derfor efter kun at have leverandører som har de sikreste produkter, og som selv har stor erfaring som leverandør til akuttjenester og andre som redder liv.

Her ønsker vi at give dig som kunde lidt mere kendskab til de forskellige brands. Nogle af mærkerne har Ferno Norden solgt i over tredive år og nogle er af nyere dato.

Whelen blev startet i 1952 og er et privatejet selskab med hovedsæde i Chester, CT, USA. Whelen er verdenskendt for kvaliteten på sine produkter og er det foretrukne mærke for mange udrykningstjenester rundt omkring i verden, bl.a. i Norge. I sortimentet finder du lysbroer, mini-lysbroer, 360° varslingslys, retningsbestemt varslingslys, dash-lys, arbejdslys, Strip-lite, kupélys, sirener med mere. Ferno Norden er stolt af at Whelen er vores hovedleverandør på lys!

Ferno er et professionelt administreret familieejet selskab bestående af 18 koncernselskaber, som servicerer over 100 lande. Virksomheden blev etableret i 1955 og har hovedkvarter i Wilmington, Ohio.

Ferno tilbyder en komplet serie med patienthåndteringsudstyr, inklusiv elektriske bårer, trappestole, backboards og andet EMS-udstyr.

Redtronic er en engelsk virksomhed, som har leveret varslingslys og -lyd i over 30 år. Produkterne er af høj kvalitet, og forhandles i mere end 42 lande til konkurrencedygtige priser. Alle produkter er ECE godkendt, og hvor det er muligt leveres LED produkterne med ECE R65 godkendelser. Redtronic produkter leveres med 5 års garanti. De kendte mærker fra Redtronic omfatter Bullitt lysbroer, Gecko grill-lys og deres Traffic Director V2.0.

Ferno Norden begyndte som forhandler af Redtornic i 2018, og er glade for at kunne levere et prisvenligt alternativ til Whelen som er af en rigtig god kvalitet.

Triopan er et schweizisk selskab som primært leverer produkter inden for vejsikring. Triopan satser på sikkerhed og synlighed! Virksomheden er verdenskendt for sine foldeskilte, Helios lygter og Fireball. Foldeskiltene kan bestilles med en række tillægsudstyr, som holdere til eFlare, skilteholdere, afspærringstape og lysholdere. Skiltene er specielt kendte for at være nemt håndterbare, da de som navnet indikerer er foldbare, men også lette at hænge fast på deres egne kroge til montering i bl.a. en bil. Alle produkterne lever op til schweizisk kvalitet!

Det svenske firma AB Germa producerer produkter inden for det præhospitale. De leverer kendte mærker som Mondial, MonoBloc, EasyFix og Kangoofix. Kunderne omfatter bl.a. sygehuse og militæret i flere land. Germa fokuserer på effektivitet, sikkerhed og komfort.

ViTri Medical er en veletableret virksomhed, der tilbyder flere slags forbindinger, medicinske forbrugsvarer og et komplet sortiment af førstehjælpsprodukter. Vitri Medical er derudover svensk generalagent for Cardiac Science's hjertestartere, der er verdens førende.

 

Cookiescript_new