Bariatrisk-patienthåndtering - Forflytning af overvægtige patienter

Bariatrisk-patienthåndtering - Heavy duty

Ferno Norden A/S har arbejdet tæt sammen med vores kunder i 40 år om problemstillinger vedrørende sikkerhed, bevægelse, evakuering og redningstjenester. Vores produkter bruges dagligt i virksomheder der stiller høje krav til udstyr det være sig Bariatrisk-patienthaandtering – Heavy Duty ambulancepleje, beredskabstjenester, politi og væbnede styrker. Vi får flere og flere spørgsmål om produkter og råd omkring, hvordan en stærkt overvægtig patient kan forflyttes på bedste ergonomiske vis. Udstyret som præsenteres her er tilpasset kravene til forflytning af tunge patienter, også kaldet bariatriske patienter, specielt i det præhospitale miljø, hvor situationerne kan variere meget. Du finder madrasser, glidestykker, glideborde og meget mere, men også bårer og kurve/rednings-boards, der er egnet til ergonomisk forflytning af svært overvægtige patienter også kaldet "Heavy duty".

Pasienthåndtering. Ferno Norden

Udstyr til forflytning af stærkt overvægtige patienter

Forflytning af stærkt overvægtige patienter

Vores produkter til overførsel/forflytning af tunge patienter er alle designet til at give en tryg og ergonomisk forflytning.

Vores madrasser og bærestykker er specielt behandlet for at give en så glat glidefunktion som muligt for at muliggøre forflytning ved at trække patienten langs jorden, men også ned ad trapper i stedet for at løfte patienten. Vores glidebræt Ferno model XL er velegnet til større patienter, og til forflytning af tunge patienter i trange rum. Du kan læse mere om Minitranz evakueringsmadras, som også har "glidemateriale" på undersiden for at lette forflytningen.

 

Pasienthåndtering. Ferno Norden

Udstyr til forflytning af svært overvægtige patienter

Immobilisering af stærkt overvægtige patienter

Vores systemer til begrænsning af bevægelse hos tunge patienter er markedsledende på verdensplan. EasyFix Plus-vakuummadras i kombination med "Step by Step", giver fleksibilitet i forskellige situationer med f.eks. traume, bevidstløshed og frakturer, hvilket gør dig i stand til at flytte tunge patienter uden at skulle løfte unødigt. Læs meer om vores båre Ferno POWERX 400 KG, Scoop EXL eller vores fleksible multimover Arctic SAANA, som giver en smidig forflytning, samtidig med at patienten beskyttes mod kulde.

Ferno Norden kan immobilisere tunge patienter.

Pasienttransport. Ferno Norden

Produkter til begrænsning af bevægelse hos stærkt overvægtige patienter

Cookiescript_new