Desinfektionsskab Ozon a40Medi

Mange redskaber og medicinsk udstyr er vanskelige at desinficere, da de ikke tåler desinfektionsmidler, høje temperaturer eller vask/vaskemaskine. Desinfektionsskabet a40Medi desinficerer tekstiler uden problemer.

Desinfektionsskabet a40Medi kan bruges til at desinficere tøj, sko, skudsikreveste, åndedrætsværn og hjelme. Elektronik, såsom computere, kommunikationsudstyr og måleudstyr kan også behandles. A40Medi desinfektionsskab benyttes af bl.a. ambulancetjenester, politi, brand- og redningstjenester, plejesektoren, institutioner og idrætsforeninger m.v.

Efter en ozonbehandling kan udstyr tages i brug med det samme. Processen med at desinficere er enkel.

Se vores danske katalog her! Læs mere!

 

 

Fordele ved desinfektionsskabet Ozon a40Medi

Ozoneringsskåp I Fernonorden
  • Det er velegnet til tekstiler, udstyr og elektronik. Skabet neutraliserer lugt og desinficerer. Processen er baseret på anvendelsen af ozon, og dets evne til at dræbe skadelige mikrober og andet organisk materiale hurtigt og effektivt.
  • Desinfektionsskabet a40Medi er meget let at bruge. Placer genstande, der skal behandles i skabet, så luft kan cirkulere mellem dem. Vælg programmet på panelet, og tryk på start. LED'erne viser programmets forløb og når det er færdigt. Døren låses automatisk under behandlingen.
  • A40Medi desinfektionsskabet er velegnet til brug indendørs i tørre lokaler med temperaturer mellem 20-35 grader celsius. Skabet kører med tre programmer, det er lydsvagt og afgiver ingen lugt. Det producerer ozon fra luften i skabet, og neutraliserer det til normal ilt igen, før programmet er slut. Rengøringsprocessen foregår i et lukket system, og skabet skal derfor ikke tilsluttes noget ventilationssystem.
  • A40Medi desinfektionsskabet er udviklet og produceret i Finland og er CE-mærket.

Læs mere:

 

Politi

 

Brand og redning

 

Ambulancetjenester

 

 

Cookiescript_new