Redningsudstyr til industri og anlæg 

Arbejdsmiljøbeskyttelse er det beredskab som er nødvendigt at have på en arbejdsplads inden reddere fra de offentlige instanser ankommer til et ulykkessted. Arbejdsmiljøbeskyttelse er et lovkrav i de fleste store og mellemstore virksomheder i Danmark. Det er arbejdsgivers ansvar at sørge for at tilstrækkeligt og korrekt udstyr er tilgængeligt på arbejdspladsen, uanset om det er en fabrik, en byggeplads, olieplatform eller et andet industrimiljø.

At have et aktivt forebyggende arbejdsmiljøarbejde og beredskabsplan er et lovkrav, som betyder, at du med jævne mellemrum skal gennemgå det udstyr du måtte få brug for i tilfælde af en ulykke eller en krisesituation på arbejdspladsen. Ferno Norden har samarbejdet tæt med vores kunder i 40 år om spørgsmål relateret til sikkerhed, transport, evakuering og medicinsk udstyr.

Vores udstyr benyttes dagligt af brugere, der stiller høje krav, så som plejepersonale, redningstjenester, politi og forsvar. Ferno Norden fører produkter, der bruges af sundheds- og redningsmandskaber over hele verden, og som dækker industriens og byggeriets behov i Danmark, når vi taler om redning, evakuering og førstehjælp.

Redning ved ulykke

I industrielle miljøer og virksomheder såvel som i byggeri og anlæg, stilles høje krav til sikkerhed og funktion. Ferno Norden har redningsbårer og førstehjælpsprodukter, som bruges over hele verden af vores kunder i bygge- og anlægsbranchen, i fabriksmiljøer, minedrift, olieboring, kemisk industri mv. Ferno Norden har de fleste løsninger til redningspersonale uanset, hvad du vælger at kalde dem: kurvebårer, basket stretchers, forflytningsbårer, redningsbårer til vertikal og horisontal redning, og til trange rum (confined spaces).

Du kan også finde enkle, sammenklappelige bårer, tæpper, spineboards, backboards og meget andet. Kært barn har mange navn, men vi har valgt at kalde det redningsbårer i tilfælde af ulykker i industrien. At have de rette redningsbårer i tilfælde af uheld eller ulykker kan redde liv. Som et minimumskrav skal arbejdsgiver ved lov levere og vedligeholde passende redningsudstyr, og ofte er kravene endnu mere omfattende.
Ferno Norden har ekspertisen, og hjælper dig, som søger efter førstehjælpsprodukter eller redningsbårer i tilfælde af ulykke i industrien og byggebranchen.

 

Räddningsbårar för industri och byggbransch. Ferno Norden

 

Redningsbårer og tilbehør

Ferno Norden har leveret redningsbårer til professionelle brugere i Norden i 40 år. Igennem årene er visse redningsbårer blevet en slags standard på markedet. Der har dog været en stor udvikling på området, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde redningsbårer og evakueringsudstyr med bedre funktioner, materialer, kvaliteter og til forskellige formål.

Nedenfor finder du vores mest populære produkter til industrien. Hvis du vil se hele vores sortiment skal du klikke på "Rescue" under produkter.
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp.
 

Redningsbårer

Avanceret redning

I industrien, i forskellige byggemiljøer eller under arbejde med for eksempel vand og kloakering,
foregår arbejdet ofte i særligt udsatte miljøer. Det være sig i lukkede rum eller arbejde i højden.

Hvad definerer et lukket rum?

"Lukket rum betyder et rum, hvor der på grund af utilstrækkelig ventilation kan dannes en farlig atmosfære, og hvor det er vanskeligt at komme ind og ud."

Der er klare love og regler, der stiller krav til arbejdspladsens design, ventilation,
risikovurderinger og udstyr osv. En del af dette arbejde består i at have en plan for redning og
evakuering i tilfælde af akut skade eller sygdom blandt personalet. Her er det vigtigt at have
en udarbejdet plan og udstyr på plads, der kan håndtere opgaven. Valget af udstyr
styres af forholdene i miljøet.

Relevante spørgsmål at stille er f.eks.:

- Er det muligt at udføre lodrette eller vandrette   løft?
- Er der behov for at sikre personens nakke og ryg?
- Skal evakueringen ske gennem mandehuller? Og så videre.

Dette er spørgsmål, som bør diskuteres inden valget falder på udstyr.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for rådgivning omkring det bedst egnede udstyr til din arbejdsplads.

 

Avanceret redning Ferno Norden Danmark

Udstyr til avanceret redning

.

Førstehjælp og hjertestartere (AED) til industri

Vores førstehjælpstasker og førstehjælpskit giver dig mulighed for at bestille færdigpakkede tasker og kits med individuelt tilpasset indhold du kan supplere med en defibrillator/hjertestarter (AED) men også andet medicinsk udstyr til hjerte-lunge-redning. Vi tilbyder også førstehjælpsudstyr såsom bandager til brandsår, øjenskyl og forbindinger til store blødninger og traumer. Alle vores produkter er velegnet til byggebranchen og industrien og opfylder de høje kvalitets- og certificeringskrav, der stilles til redningsbårer og førstehjælpsudstyr. Ferno Norden arbejder med beredskabstjenester og redningspersonale rundt omkring i verden og ved, hvad der kræves i akutsituationer for at redde liv. Hvis du har brug for en hjertestarter (AED) og førstehjælpsudstyr, så er du velkommen til at kontakte Ferno Norden.

 

Førstehjelp og hjertestartere (AED) for industri - Ferno Norden

Førstehjælpsprodukter og hjertestarter

Udstyr til et sikrere arbejdsmiljø

Cookiescript_new