Arbejdsmiljøbeskyttelse til industri og anlæg, redning, evakuering og førstehjælp

Arbejdsmiljøbeskyttelse er det beredskab som er nødvendigt at have på en arbejdsplads inden reddere fra de offentlige instanser ankommer til et ulykkessted. Arbejdsmiljøbeskyttelse er et lovkrav i de fleste store og mellemstore virksomheder i Danmark. Det er arbejdsgivers ansvar at sørge for at tilstrækkeligt og korrekt arbejdsmiljøbeskyttelsesudstyr er tilgængeligt på arbejdspladsen, uanset om det er en fabrik, en byggeplads, olieplatform eller et andet industrimiljø.

At have et aktivt forebyggende arbejdsmiljøarbejde og beredskabsplan er et lovkrav, som betyder, at du med jævne mellemrum skal gennemgå det udstyr du måtte få brug for i tilfælde af en ulykke eller en krisesituation på arbejdspladsen. Ferno Norden har samarbejdet tæt med vores kunder i 40 år om spørgsmål relateret til sikkerhed, transport, evakuering og medicinsk udstyr.

Vores udstyr benyttes dagligt af brugere, der stiller høje krav, så som plejepersonale, redningstjenester, politi og forsvar. Ferno Norden fører produkter, der bruges af sundheds- og redningsmandskaber over hele verden, og som dækker industriens og byggeriets behov i Danmark, når vi taler om redning, evakuering og førstehjælp.

Redning ved ulykke

I industrielle miljøer og virksomheder såvel som i byggeri og anlæg, stilles høje krav til sikkerhed og funktion. Ferno Norden har redningsbårer og førstehjælpsprodukter, som bruges over hele verden af vores kunder i bygge- og anlægsbranchen, i fabriksmiljøer, minedrift, olieboring, kemisk industri mv. Ferno Norden har de fleste løsninger til redningspersonale uanset, hvad du vælger at kalde dem: kurvebårer, basket stretchers, forflytningsbårer, redningsbårer til vertikal og horisontal redning, og til trange rum (confined spaces). Du kan også finde enkle, sammenklappelige bårer, tæpper, spineboards, backboards og meget andet. Kært barn har mange navn, men vi har valgt at kalde det redningsbårer i tilfælde af ulykker i industrien. At have de rette redningsbårer i tilfælde af uheld eller ulykker kan redde liv. Som et minimumskrav skal arbejdsgiver ved lov levere og vedligeholde passende redningsudstyr, og ofte er kravene endnu mere omfattende. Ferno Norden har ekspertisen, og hjælper dig, som søger efter førstehjælpsprodukter eller redningsbårer i tilfælde af ulykke i industrien og byggebranchen.

Redningsbårer og tilbehør

Ferno Norden har leveret redningsbårer til professionelle brugere i Norden i 40 år. Igennem årene er visse redningsbårer blevet en slags standard på markedet. Der har dog været en stor udvikling på området, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde redningsbårer og evakueringsudstyr med bedre funktioner, materialer, kvaliteter og til forskellige formål.

Nedenfor finder du vores mest populære produkter til industrien. Hvis du vil se hele vores sortiment skal du klikke på "Rescue" under produkter.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp.

Redningsbårer ved ulykke - Ferno Norden

Redningsbårer

Førstehjælp og hjertestartere (AED) til industri

Inden for industrien og i forskellige byggemiljøer udføres der ofte arbejde i særligt udsatte miljøer, som vi omtaler som trange rum eller "confined spaces".

Hvad definerer trange rum?

"Med trange rum menes et rum (arbejdsmiljø), hvor der på grund af utilstrækkelig ventilation kan dannes en farlig atmosfære, og hvor det er vanskeligt at komme ind og ud. ”

Der er klare love og forskrifter, som stiller krav til arbejdspladsens udformning, ventilation, risikovurderinger og udstyr osv. En del af dette arbejde er at have en plan for redning og evakuering i tilfælde af akut personskade eller sygdom. Her er det vigtigt at have en udarbejdet plan og udstyr på plads, der kan håndtere opgaven.
Valg af udstyr styres af forholdene i miljøet.

Er det muligt at foretage vertikale eller horisontale løft?
Er der behov for at sikre personens nakke og ryg?
Skal evakuering ske gennem mandehuller?

Dette er spørgsmål, som skal diskuteres, inden der træffes produktvalg.

Nedenfor har vi listet de mest almindelige produkter til redning i lukkede / trange rum, mandehuller, grøfter og lignende. Kontakt os for en dialog omkring, hvad der er bedst egnet til dit arbejdsmiljø.

 

Førstehjelp og hjertestartere (AED) for industri - Ferno Norden

Produkter for lukkede og trange rum

Førstehjælp og hjertestartere (AED) til industri

Vores førstehjælpstasker og førstehjælpskit giver dig mulighed for at bestille færdigpakkede tasker og kits med individuelt tilpasset indhold du kan supplere med en defibrillator/hjertestarter (AED) men også andet medicinsk udstyr til hjerte-lunge-redning. Vi tilbyder også førstehjælpsudstyr såsom bandager til brandsår, øjenskyl og forbindinger til store blødninger og traumer. Alle vores produkter er velegnet til  byggebranchen og industrien og opfylder de høje kvalitets- og certificeringskrav, der stilles til redningsbårer og førstehjælpsudstyr. Ferno Norden arbejder med beredskabstjenester og redningspersonale rundt omkring i verden og ved, hvad der kræves i akutsituationer for at redde liv. Hvis du har brug for en hjertestarter (AED) og førstehjælpsudstyr, så er du velkommen til at kontakte Ferno Norden.

 

Førstehjelp og hjertestartere (AED) for industri - Ferno Norden

Førstehjelpsprodukter og hjertestarter

Cookiescript_new