Industriel beskyttelse, redningsbårer og førstehjælp

Industriel beskyttelse er det beredskab som er nødvendigt at have på en arbejdsplads inden redningsarbejdere fra de offentlige instanser ankommer på et ulykkessted. Industriel beskyttelse er et lovkrav i de fleste store og mellemstore virksomheder i Danmark. Det er arbejdsgivers ansvar at sørge for at tilstrækkeligt og korrekt industrielt beskyttelsesudstyr er tilgængeligt på arbejdspladsen, uanset om det er en fabrik, en byggeplads, olieplatform eller et andet industrimiljø.

En vigtig del af den industrielle beskyttelse omfatter industrielle beskyttelsesøvelser. Disse skal udføres regelmæssigt og med det rigtige udstyr. Ferno Norden har et bredt sortiment af produkter, der omfatter industriel beskyttelse

Redningsbårer ved uheld

I industrielle miljøer og virksomheder og inden for bygge og anlæg stilles der høje krav til sikkerhed og funktion. Ferno Norden har redningsbårer og førstehjælpsprodukter, der anvendes over hele verden af vores kunder inden for byggebranchen, fabriksanlæg, minedrift, olieboring, kemisk industri mv. Ferno Norden kan tilbyde de fleste løsninger til redningspersonale, uanset hvad du vælger at kalde dem: kurvebårer, basket stretcher, forflytningsbårer, redningsbårer til vertikal og horisontal redning og til redning på trange steder (confined spaces). Du kan også finde simple, foldbare bårer med tæpper, spineboard, backboard og meget andet. Kært barn har mange navne, men vi har valgt at kalde det redningsbårer ved uheld i industrien. Det at have de rette redningsbårer i tilfælde af uheld eller ulykker kan redde liv. Som et minimumskrav skal arbejdsgiveren ved lov tilvejebringe og opretholde passende redningsudstyr og ofte er kravene mere vidtrækkende. Ferno Norden har ekspertise og produkter, og vi hjælper dig gerne med at finde førstehjælpsprodukter, redningsbårer i tilfælde af uheld i industrien og byggebranchen.

Redningsbårer ved ulykke - Ferno Norden

Redningsbårer

Førstehjælp og hjertestartere (AED) til industri

Vores førstehjælpstasker og førstehjælpskit giver dig mulighed for at bestille færdigpakkede tasker og kits med individuelt tilpasset indhold du kan supplere med en defibrillator/hjertestarter (AED) men også andet medicinsk udstyr til hjerte-lunge-redning. Vi tilbyder også førstehjælpsudstyr såsom bandager til brandsår, øjenskyl og forbindinger til store blødninger og traumer. Alle vores produkter er velegnet til  byggebranchen og industrien og opfylder de høje kvalitets- og certificeringskrav, der stilles til redningsbårer og førstehjælpsudstyr. Ferno Norden arbejder med beredskabstjenester og redningspersonale rundt omkring i verden og ved, hvad der kræves i akutsituationer for at redde liv. Hvis du har brug for en hjertestarter (AED) og førstehjælpsudstyr, så er du velkommen til at kontakte Ferno Norden.

 

Førstehjelp og hjertestartere (AED) for industri - Ferno Norden

Førstehjelpsprodukter og hjertestarter

Cookiescript_new