Plejehjem

I Ferno Norden har vi i mere end 40 år arbejdet tæt sammen med vores kunder omkring spørgsmål relateret til sikkerhed, forflytning, evakuering og medicinsk udstyr. Vores produkter benyttes dagligt af virksomheder, der stiller høje krav, f.eks. i ambulancevæsenet, redningstjenester, politi og i forsvaret.
Der findes mange forskellige typer plejeboliger. Vi har valgt at samle information om emnet på denne side, fordi de stadig har en vigtig ting til fælles, nemlig at:

Omsorgspersoner eller brugere ofte er mennesker, der er i en sårbar situation. Dvs. de kan have svært ved at handle alene i en akutsituation som f.eks. i tilfælde af brand eller ydre trusler.

Hvilken løsning og hvilke produkter, der passer til netop din institution styres naturligvis af de lokale forhold, men også af forskellige regler, og af det forebyggende arbejdsmiljø og krisestyringsarbejde, der er udført i din virksomhed. I tilfælde af brand kan det være en evakueringsstol, trappestol, evakueringslagen eller evakueringsmadras osv.

I en akutsituation kan det være at have det rigtige førstehjælpsudstyr, såsom gennemtænkte akuttasker, forbindinger og defibrillatorer mv. 
I arbejdet med hygiejne kan udviklingen gå i retning af godt rengøringsudstyr, såsom et desinfektionsskab eller velgennemtænkte engangsprodukter, der giver sikker og effektiv pleje på trods af mange plejemodtagere eller brugere.

Kontakt os gerne for rådgivning om, hvilket udstyr, der kan være bedst egnet til din virksomheds behov. 

 

Vårdboenden

Evakueringsudstyr 

 

Hygiejne

Forbedrede rutiner for hygiejne er i dag noget de fleste virksomheder er opmærksomme på, og nye arbejdsmetoder udvikles løbende. 
Forhindring og forebyggelse af smittespredning i forskellige former er blevet et vigtigt fokusområde, og særligt, når man arbejder med sårbare mennesker, der er afhængige af hjælp og pleje.
I dette arbejde findes der forskellige løsninger, som kan forbedre de daglige rutiner.
Udstyret, der skal benyttes, skal være let at rengøre, og i nogle situationer vil engangsprodukter være at foretrække for at sikre den bedste hygiejne.
Rengøring med Ozon er en gennemtestet metode, og vi er stolte af at kunne præsentere konceptet i et brugervenligt og sikkert format!
Ozon lugtneutraliserer og desinficerer, da det dræber mikroorganismer såsom bakterier, vira, sporer og skimmel.
Desinfektionsskabet A40Medi kan bruges til at desinficere tekstiler og værktøj. Mange redskaber og tilbehør til sundhedspleje er vanskelige at desinficere, da de ikke kan tåle desinfektionsmidler, høje temperaturer eller vask/maskinvask.
 
Desinfektionsskabet A40Medi er velegnet til desinfektion af tøj, sko, sikkerhedsveste, åndedrætsværn og bærelagener m.v. Skabet kan også benyttes til at behandle elektronik, såsom computere, tastaturer og måleudstyr, som mange forskellige mennesker bruger.
Desinfektionsskabet A40Medi kan anvendes bredt, og benyttes af f.eks. sundhedsvæsener, politi, redningstjenester, plejesektoren, børnehaver og sportsforeninger.

 

Kontakt os for personlig hjælp!

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Hygiejneprodukter

Førstehjælp

Førstehjælpsudstyr skal være let tilgængeligt, og det er ofte på stedet under f.eks. en planlagt ekspedition. Desværre kan ulykker opstå steder, uden direkte adgang til udstyr, hvad enten det er i eller uden for en bygning. Det betyder, at det udstyr, du har, skal være let at tage med.  

I Ferno Norden har vi i mere end 40 år arbejdet med beredskabspersonel, og har produkter tilpasset til håndtering af ulykker.
Vi kan tilbyde fleksible akuttasker til medicinsk behandling eller hjemmeplejen samt førstehjælpstasker, som du både kan montere på væggen eller hurtigt medbringe, når det er nødvendigt.

Hvis du har behov for det, så skræddersyr vi gerne din akuttaske, og supplerer med for eksempel defibrillator/AED, en tourniquet, Stop the Bleed udstyr, bandager osv.
I Ferno Norden tilbyder vi brugsklare og tilpassede kvalitetsprodukter til førstehjælp.
Nedenfor finder du et udvalg af førstehjælpsprodukter. Ønsker du at se hele vores sortiment, skal du besøge webstedet under Akutenheder og Akutmedicinsk udstyr.

Kontakt os for personlig hjælp!

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Akutmedicinsk udstyr. 

 

Større ulykker med mange tilskadekomne

Større ulykker med mange tilskadekomne er desværre blevet et hændelsesscenarie som man i dag er nødsaget til at forholde sig til. Det kræver planlægning i forhold til beredskabet, og det stiller helt nye krav til samfundet som helhed.

Nationale analyser viser stigende vold og terrortrusler. Det betyder, at offentlige virksomheder og miljøer har behov for et bedre kriseberedskab ved denne type hændelser.
At have adgang til en akuttaske med udstyr til at håndtere mere alvorlige blødninger og kvæstelser kan være helt afgørende for at redde liv, da der kan gå en rum tid, før den professionelle hjælp ankommer. 
Der er specielt tre begreber som går igen, når det gælder førstehjælp i situationer med mange tilskadekomne, og hvor der kan være behov for at stoppe alvorlige blødninger:
Individual First Aid Kit (IFAK) står for Individuelt førstehjælps-kit
Tourniquet er et forbindingsværktøj beregnet til at lukke af for blodet til en ekstremitet, og derved stoppe større blødninger
Stop The Bleed er færdigpakkede tasker, som indeholder udstyr til at stoppe kraftige blødninger. Alt er pakket, så man kan efterlade et sæt hos en patient, og komme videre til den næste. Ofte er disse tasker pakket med udstyr til 10 patienter, og indeholder som regel ekstra gear som en nødevakueringsbåre og lignende. 
 
I dag er det næsten en selvfølge, at vi har adgang til en hjertestarter på arbejdspladsen eller i de offentlige miljøer. De fleste mennesker har kendskab til, og er i stand til at starte HLR (Hjerte-Lunge-Redning) i tilfælde af hjertestop, fordi vi ved, at tiden er en kritisk faktor.
 
På verdensplan ser vi i dag en lignende tendens med øget bevidsthed om, at vi på samme måde skal øge vores viden og adgang til udstyr, når det gælder masseulykker og alvorlige blødninger.
I Ferno Norden sælger vi kvalitetsprodukter til evakuering samt færdigpakkede førstehjælpstasker og udstyr, der kan benyttes ved større ulykker med mange tilskadekomne.
 

Kontakt os for personlig hjælp!

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Udstyr. 

 

Cookiescript_new