Politi og myndigheder

Vores produkter benyttes dagligt i virksomheder, der stiller høje krav til deres udstyr, bl.a. ambulancetjenester, brand og redning, politiet og forsvaret.
På denne side har vi samlet et udvalg af de produkter, som ofte efterspørges og benyttes af myndighederne. Leder du efter noget specifikt? Så kontakt os endelig. 

Vi har stor erfaring i behovsafdækning, og finder gerne frem til unikke specialløsninger i samråd med vores kunder.
Flere af vores produkter sælges kun til myndigheder, hvilket betyder, at vi har ret til at nægte levering/anmode om mere detaljerede oplysninger mv, hvis du ikke har den rette autorisation.

Politi og myndigheder. Ferno Norden

Hastighedsmåling

Medicinsk udstyr

Førstehjælp, øjenskyl, varmetæpper, hygiejneprodukter, tourniquet og defibrillatorer. Opgaverne kan spænde fra at påsætte et plaster, dække en tilskadekommen med et alutæppe, til særligt alvorlige hændelser som masseulykker. Vi har et sortiment, der tager højde for alle slags missioner, og nedenfor ser du et udvalg af vores produkter.

Lommelygter og arbejdslys

Vi tilbyder lommelygter og arbejdslys til det professionelle marked. Det at have udstyr, du kan stole på, er vigtigt og kan være af afgørende betydning i forhold til at løse en arbejdsopgave. Her finder du et udvalg af vores mest efterspurgte produkter.

Køretøjsudstyr og værktøj

Redningsværktøj, bælteskærer, redningstov, is-pigge og bakspejle.
Det kan være meget forskelligartede produkter der tages i brug men nedenfor ser du et udvalg af vores mest populære udstyr, som ofte også er standarden for udrykningskøretøjer.

 

Cookiescript_new