Bjergredning

Bjergrednings- og redningsarbejde

Bjergrednings- og redningsarbejde i utilgængelige miljøer stiller høje krav til personale og udstyr.
Ferno er en global aktør med produkter, der er specielt udviklet til redningsaktioner i bl.a. det alpine miljø, og evakueringsudstyr som bårer, bi- og tripodstativer til svært tilgængelige miljøer som huler, brønde m.v.
I de nordiske lande såvel som i de franske og italienske alper anvendes Ferno-produkter i vid udstrækning af bjergreddere, professionelle bjergbestigere og klatrere i redningsaktioner og på ekspeditioner. Kort sagt, er Ferno Nordens udstyr til bjergrednings- og redningsarbejde tilpasset 
"For any Mission in any Condition".

Til bjergredning og evakuering i ujævnt terræn har Ferno internationalt selv produceret udstyr specielt udviklet til redningsindsatser i alpine miljøer og groft terræn. I dag arbejder vi med ambulancevæsenet, politi, militær, redningstjenester og industri, og leverer kvalitetsprodukter specielt udviklet til at modstå barske miljøer, der ikke kompromitterer funktionsevnen. 

Hvis du er på udkig efter en bipod, stativ, redningsbåre eller andet udstyr til redningsarbejde i alpine omgivelser eller ujævnt terræn, så kig nærmere på vores produkter her.
Vi har udstyret til bjergredning og evakuering i trange rum.

Kontakt os hvis du har behov for yderligere information!

 

 

Fjällräddning och räddningsarbete. Ferno Norden

Produkter til bjergredning

Bjergredning og hypotermi (nedkøling)

Redningsarbejde i utilgængeligt terræn stiller høje krav til effektive hypotermiprodukter, da opgaven ofte involverer redning af våde og nedkølede personer, og kan omfatte længere transport.
I Ferno Norden arbejder vi med udstyr, der dagligt benyttes af professionelle organisationer som redningstjenester, politi, ambulance og forsvaret. Vores store udvalg betyder, at du kan finde grej både til den enkle opgave og den mere avancerede, hvor produkterne kan kombineres med redningsbårer eller andet udstyr. 

Mild hypotermi (kernetemperatur på 32-35 grader C).
Ved mild hypotermi får du kulderystelser, øget puls og åndedrætsfrekvens. Du bliver apatisk og har svært ved at træffe kloge beslutninger. I denne situation er passiv opvarmning, varme drikke og næring i en eller anden form normalt nok.

Moderat hypotermi (kernetemperatur på 28-32 grader C) 
Ved moderat hypotermi er kroppen væsentlig mere påvirket. Åndedrættet bliver overfladisk. Hjertet slår langsommere, kulderystelserne aftager, og personen nærmer sig bevidstløshed. Situationen er presserende, og der kræves akut medicinsk behandling. I denne situation er en del af behandlingen også at tilføje ekstern varme.

For alle udendørsaktiviteter bør du have en plan for, hvordan du fortsætter i tilfælde af en skade eller ulykke, hvor en person kan risikere at være stilleliggende i lang tid. 
Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning omkring hvilket udstyr, der passer til dig og din virksomheds behov.
 

Fjällräddning och evakueringsutrustning. Ferno Norden

Udstyr til bjergredning og hypotermi

Cookiescript_new