Bjergredning og redningsarbejde

Bjergredning og redningsarbejde

Bjergredning og redningsarbejde i hårdt terræn og i ekstreme miljøer stiller store krav til både reddere og udstyr. Grundlæggende akutmedicin på forskellige niveauer fra basic til avanceret kendskab inden for vigtige områder som f.eks. sygdomslære, bjergmedicin, symptomer, farmakologi og frakturer. Derudover er det om hvordan man bruger kort, kompas, GPS og radiokommunikation. Ferno Norden er en del af et globalt netværk igennem Ferno International. Produkterne er rettet mod det præhospitale miljø, både inden for ambulance, offshore, skib, industribeskyttelse, frivillige organisationer, forsvaret, politi, brand- og redningstjenester, bjergredning, skipatruljer osv. Fællesnævneren er enkelt, tilgængeligt og sikkert udstyr, der fungerer godt til både ekstreme og mindre ekstreme redningsopgaver.

 

Fjellredning og redningsarbeid. Ferno Norden

Produkter bjergredning og redningsarbejde

Bjergredning og evakuering i trange miljøer

I de Franske og Italienske alper anvendes der stort set kun Ferno-produkter af bjergredningsgrupper, professionelle redningsfolk, bjergbestigere, skipatruljer m. fl ved SAR situationer (Search and rescue). Vi kan med sikkerhed stå inden for, at Ferno Nordens udstyr til bjerg- og ekstreme redningsaktioner er egnet "For any Mission in any Condition".

Ferno International fremstiller og udvikler egne produkter, som er særligt tilpasset redningsaktioner i ekstreme miljøer. Vi arbejder tæt sammen med ambulance, politi, forsvar, brand- og redningstjenester, frivillige redningskorps og industri. Flere af de kvalitetsprodukter vi tilbyder er specielt udviklet til at modstå hårde og rå miljøer, samtidig med, at deres unikke funktionaliteter opretholdes. Hvis du leder efter f.eks. bipod, tripod, karabinhager, redningsbårer eller andre rescue-produkter til SAR opgaver, så kig nærmere på vores hjemmeside og kontakt os for yderligere vejledning. I Ferno Norden er vi stolte over at kunne tilbyde produkter til bjergredning, evakuering fra trange rum og SAR.

 

Fjellredning og evakueringsutstyr. Ferno Norden

Bjergredning og evakueringsudstyr

Cookiescript_new