Vandredning

Vandredning og redningsarbejde i vand

Søredning og redningsarbejde i vand og utilgængelige miljøer stiller høje krav til personale og udstyr. Ferno er en global aktør med produkter specielt udviklet til redningsindsatser i vandmiljøet såsom evakueringsudstyr, bårer, stabiliseringsenheder og opdriftshjælpemidler osv.

En redningsaktion i et vandmiljø kan variere meget, og valg af udstyr afhænger af skadesituationen. I dag arbejder vi med ambulancevæsen, politi, militær, redningstjenester og industri, og leverer kvalitetsudstyr specielt udviklet til at modstå barske miljøer uden, at funktionsevnen kompromitteres.

Kort sagt er Ferno Norden's udstyr til redningsarbejde tilpasset "For any Mission in any Condition".

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

 

Sjøredning. Ferno Norden

Udstyr til redningsarbejde i vand

Vandredning og hypotermi (nedkøling).

Redningsarbejde i utilgængeligt terræn og i vandmiljøer stiller høje krav til effektive hypotermiprodukter, da opgaven ofte involverer redning af våde og nedkølede personer, og kan omfatte længere transport.
I Ferno Norden arbejder vi med udstyr, der dagligt benyttes af professionelle organisationer som redningstjenester, politi, ambulance og forsvaret. Vores store udvalg betyder, at du kan finde grej både til den enkle opgave og den mere avancerede, hvor produkterne kan kombineres med redningsbårer eller andet udstyr. 

Mild hypotermi (kernetemperatur på 32-35 grader C).
Ved mild hypotermi får du kulderystelser, øget puls og åndedrætsfrekvens. Du bliver apatisk og har svært ved at træffe kloge beslutninger. I denne situation er passiv opvarmning, varme drikke og næring i en eller anden form normalt nok.

Moderat hypotermi (kernetemperatur på 28-32 grader C) 
Ved moderat hypotermi er kroppen væsentlig mere påvirket. Åndedrættet bliver overfladisk. Hjertet slår langsommere, kulderystelserne aftager, og personen nærmer sig bevidstløshed. Situationen er presserende, og der kræves akut medicinsk behandling. I denne situation er en del af behandlingen også at tilføje ekstern varme.

For alle udendørsaktiviteter bør du have en plan for, hvordan du fortsætter i tilfælde af en skade eller ulykke, hvor en person kan risikere at være stilleliggende i lang tid. 
Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning omkring hvilket udstyr, der passer til dig og din virksomheds behov.

 

Fjällräddning och evakueringsutrustning. Ferno Norden

Hypotermiprodukter ved vandredning

Cookiescript_new