Stop the Bleed - Stop blødningen

Stop the Bleed (stop blødning) er et helt koncept. Hensigten er at styrke samfundets beredskab ved hjælp af uddannelse af borgernes individuelle evner til at yde kvalificeret førstehjælp i tilfælde af ulykker med massiv blødning. 
Projektet er i gang baseret på konceptet Stop the Bleed:

"Tilskynd tilskuerne til at blive uddannet, udstyret og bemyndiget til at hjælpe i en blødende akutsituation, inden der kommer professionel hjælp"

I dag er det næsten en selvfølge for de fleste mennesker at have kendskab til, og være i stand til at starte HLR (Hjerte-Lunge-Redning) i tilfælde af hjertestop, fordi vi ved, at tiden er en kritisk faktor.

På verdensplan ser vi i dag en lignende tendens med øget bevidsthed om, at vi på samme måde skal øge vores viden og adgang til udstyr, når det gælder alvorlige blødninger. En forbipasserende kan gøre en stor forskel i en akutsituation!

I Ferno Norden har vi mange års erfaring inden for området - Stop blødningen til professionelle brugere, og har på denne side samlet relevante produkter. Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet og testet i brug. Vi har opdelt siden i sektioner som omfatter forbindinger, tasker og tilbehør.

Denne type udstyr er måske uvant for mange, men vi ser, at det allerede i andre lande er lige så normalt som at udstyre deres forretning med en defibrillator. 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvilken type udstyr, der kan være relevant for din virksomhed.

Kontakt os for personlig assistance!

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Stop de blødende STB træningsprodukter

Stop the Bleed (stop blødningen) forbindinger

 

 

Stop the Bleed (stop blødningen) tasker  

 

 

Stop the Bleed (stop blødningen) tilbehør 

 

Cookiescript_new