Sikkerhed på vej – vejarbejde og trafikmiljø

Varslingslys, arbejdslys og advarselsskilte til sikkerhed på vej


For personer der har vejen som arbejdsplads kan en øget trafiksikkerhed på vejen bl.a. opnås med varslingslys, arbejdslamper og advarselsskilte. 
På denne side finder du et udvalg af produkter, der har to ting til fælles:
1) De er udvalgt på baggrund af deres evne til at skabe en sikker arbejdsplads for dig
2) Vi har valgt at sælge dem direkte, uden forhandlere eller andre fordyrende mellemled.
Det betyder, at du får mest sikkerhed for pengene, når vejen er din arbejdsplads.
 

Kontakt os hvis du har brug for en snak eller hjælp til at finde den rigtige produktløsning.

 

 

 

LED varslingslys til lastbil, traktor og erhvervskøretøj

LED varslingslys til erhvervskøretøjer Ferno Norden

 

 

LED varslingslys til erhvervskøretøjer kaldes også for lygter eller blitz i daglig tale, og kan opdeles i to kategorier: retningsbestemt varsling og roterende varslingslys.

Gule blinkende lys kan benyttes til at advare om fare.

De kan bruges som fast lys eller på erhvervskøretøjer. Brug på køretøjer er kun tilladt for at advare om arbejdspladser eller ulykkessteder, langsomme køretøjer eller dem med brede eller langsgående længde og køretøjer med bred eller lang last.

Vores LED varslingslys benyttes døgnet rundt af fagfolk inden for landbrug, kommuner, industri eller transportvirksomheder. Ferno Norden er en professionel leverandør af gult varslingslys i LED til vejarbejde og trafikmiljø til erhvervskøretøjer såsom lastbiler, traktorer, varevogne og meget mere.

Ind- og påbygningslamper

Varslingsprodukter til skjult montering

Varslingslys til tag montering

Lysbroer

Arbejdslys

Varslingsskildpadder

Der findes rigtig mange forskellige producenter af varslingsskildpadder. Efter flere års kundetests har vi valgt at markedsføre Pulsar skildpadderne, som vi mener har en kvalitet, vi kan stå inde for.

Vi fører flere modeller end de viste, så hvis du ikke finder hvad du søger så kontakt os endelig.

Advarselsskilte til vejarbejde og trafikmiljø

Hos Ferno Norden finder du også reflekterende advarselsskilte til vejarbejde, som er godkendt i henhold til standarderne R1 for retro-reflektion og R2 for prisme-reflektion til afspærring og varsling inden for industriområder.
Vores advarselsskilte er af samme høje kvalitet som de skilte vi sælger til politi, ambulance og militær. De opfylder de samme høje krav til reflektionsevne samt øvrige certificeringskrav.

Hvis du har spørgsmål til foldeskiltene, så ring gerne til os på tlf.: 43 62 43 16 eller skriv på e-mail fas@fernonorden.com.

Uanset hvad du har brug for til din virksomhed, så kan Ferno Norden hjælpe dig, hvis du leder efter varslingslys, arbejdslys og advarselsskilte.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new