Vej og Anlæg

Velkommen til vores webshop. I webshoppen vil du finde en lang række produkter, som er skræddersyet til dig, der har de danske veje som arbejdsplads. Fælles for alle produkterne er, at de har til formål at gøre vejene til en mere sikker arbejdsplads.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Varslingslys

Vi tilbyder produkter fra den store amerikanske producent Whelen, som er kendt for deres høje kvalitet og kraftige lys. Derudover sælger vi produkter fra Redtronic i England, som er kendt for at designe og fabrikere innovative produkter, man kan stole på. 

Alle vores varslingslys er godkendt til brug i Danmark, enten efter SAE eller efter ECE R65, derudover er alle produkterne R10 godkendt. Kravene til varslingslys er beskrevet i "Detailforskrifter for Køretøjer" som kan findes her.

Nedenfor kan du se et par eksempler på lys. Hvis disse eksempler ikke dækker dine behov, så kan du finde vores store udvalg af varslingslys her.

Varslingsskildpadder

Der findes rigtig mange forskellige producenter af varslingsskildpadder. Efter flere års kundetests har vi valgt at markedsføre Pulsar skildpadderne, som vi mener har en kvalitet, vi kan stå inde for.

Vi fører flere modeller end de viste, så hvis du ikke finder hvad du søger så kontakt os endelig.

Advarselsskilte til vejarbejde og trafikmiljø

Hos Ferno Norden finder du også reflekterende advarselsskilte til vejarbejde, som er godkendt i henhold til standarderne R1 for retro-reflektion og R2 for prisme-reflektion til afspærring og varsling inden for industriområder. Vores advarselsskilte er af samme høje kvalitet som de skilte vi sælger til politi, ambulance og militær. De opfylder de samme høje krav til reflektionsevne samt øvrige certificeringskrav.

Hvis du har spørgsmål til foldeskiltene, så ring gerne til os på tlf.: 43 62 43 16 eller skriv på e-mail fas@fernonorden.com.

Uanset hvad du har brug for til din virksomhed, så kan Ferno Norden hjælpe dig, hvis du leder efter varslingslys, arbejdslys og advarselsskilte.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new