Velkommen

Velkommen, herunder kan du finde en række gode varslingsprodukter som alle har to ting til fælles:

1) De er udvalgt ud fra deres evne til at skabe en sikker arbejdsplads for dig
2) Vi har valgt at sælge dem direkte, uden forhandlere eller andre fordyrende led. Så det er simpelthen her at du får mest sikkerhed for pengene.

 

Betjeningspaneler

Ind- og påbygningslamper

Varslingsprodukter til skjult montering

Varslingslys til tag montering

Lysbroer

Arbejdslys

Varslingsskildpadder

Der findes rigtig mange forskellige producenter af varslingsskildpadder. Efter flere års kundetests har vi valgt at markedsføre Pulsar skildpadderne, som vi mener har en kvalitet, vi kan stå inde for.

Vi fører flere modeller end de viste, så hvis du ikke finder hvad du søger så kontakt os endelig.

Advarselsskilte til vejarbejde og trafikmiljø

Hos Ferno Norden finder du også reflekterende advarselsskilte til vejarbejde, som er godkendt i henhold til standarderne R1 for retro-reflektion og R2 for prisme-reflektion til afspærring og varsling inden for industriområder. Vores advarselsskilte er af samme høje kvalitet som de skilte vi sælger til politi, ambulance og militær. De opfylder de samme høje krav til reflektionsevne samt øvrige certificeringskrav.

Hvis du har spørgsmål til foldeskiltene, så ring gerne til os på tlf.: 43 62 43 16 eller skriv på e-mail fas@fernonorden.com.

Uanset hvad du har brug for til din virksomhed, så kan Ferno Norden hjælpe dig, hvis du leder efter varslingslys, arbejdslys og advarselsskilte.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new