Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Go to frontpage

Aktuelt

Pandemien holder stadig vores verden i et fast greb. Vi som alle andre længes efter en tid, hvor virus er under kontrol, og hvor vi atter kan færdes i frihed og uden indskrænkelser. Vi har grundet Corona investeret meget tid og fokus på digitale løsninger, da fysiske møder p.t. er udelukket. Vores erfaring er, at det faktisk kører rigtig godt med online produktfremvisninger og træning. 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker digital uddannelse eller demonstration af vores produkter og udstyr. 

 

Stay safe

Hvis Du følger os på sociale medier, har du måske bemærket nogle "anderledes" billeder. Ideen til billederne opstod hos Ferno i Italien, der for omkring et år siden var det land, der blev hårdest ramt af pandemiens fremdrift i Europa. De savnede deres kolleger i Ferno på globalt plan, og iværksatte derfor en kampagne med temaet #staysafe #fernoaroundtheworld.

Stay safe Ferno Norden Danmark

 

 

Læs mere

Idræt og sport

Idræt og sport 

Inden for idræt og sport bliver førstehjælp af mange forbundet med et simpelt førstehjælpskit eller en førstehjælpstavle, men det bør være mere omfattende end det. Flere akut opståede situationer har vist, at den første indsats på stedet kan være direkte livsvigtig. Dette gælder alt fra hjerte-lunge-redning til livstruende blødninger eller andre akutte skader. Og det stiller krav til udstyret. 

Med bevidstheden om, at en uventet situation kan opstå, bør du have en plan for hurtig respons på skadestedet.
Hvis du arbejder med aktiviteter som svømning og andre sportsgrene, hvor mange besøgende regelmæssigt samles, så ved du, at ulykker kan ske med jævne mellemrum. Derfor er det vigtigt at være forberedt på bedste vis.

I det lokale arbejdsmiljøarbejde og handlingsplan for beredskab kan det være svært at evaluere niveauet og bredden af førstehjælpsprodukter, der skal vælges til dit kriseberedskab.
Det kan variere fra enkle sportsskader som forstuvninger og snit, til mistanke om nakke- og rygskader, vandlivredning og nedkøling (hypotermi).

Vi har udviklet fleksible førstehjælpstasker, der både kan monteres på en væg, og hurtigt tages med dig, når det er nødvendigt. Alle løsninger kan skræddersys ud fra din virksomhed, og vi har også færdigpakket tasker til f.eks. kampsport.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os direkte på telefon
43 62 43 16 eller via e-mail til: fas@fernonorden.com

Læs mere
Læs mere

Teknisk redning

Teknisk redning 

Teknisk redning og redningsarbejde i højderne og i utilgængelige miljøer stiller høje krav til personale og udstyr. I de nordiske lande såvel som i de franske og italienske alper anvendes Ferno-produkter i vid udstrækning i redningsaktioner og ekspeditioner.
Kort sagt, Ferno Nordens udstyr til teknisk redning og redningsarbejde er tilpasset "For any mission in any condition".
Hvis du har brug for en snak om teknisk redningsarbejde er Du velkommen til at kontakte os direkte: 43 62 43 16 /  fas@fernonorden.com

Læs mere

Populært lige nu!

Populært lige nu!

Vores nye pandelampe ZOOM 580 er hurtigt blevet en succes. I akuttasken, til forsvaret og hos private kunder, der ønsker en funktionel og prisvenlig pandelygte.
 

 

Pandelampe ZOOM 580

Pandelampe ZOOM 580

Pandelampe ZOOM 580

Læs mere

Nye produkter

Nye produkter

INOVA T8R er en ny "to-farvet" taktisk lommelygte i perfekt format og med god styrke. Perfekt i taktiske miljøer, men også til friluftsliv og jagt, når du vil bevare nattesynet.

INOVA® T8R Taktisk LED Lommelygte

INOVA® T8R Taktisk LED Lommelygte

INOVA® T8R Taktisk LED Lommelygte

Læs mere

Vi anbefaler

Vi anbefaler

Life Guard er et multi-værktøj til akutsituationer, som alle bør have i deres køretøj!

Det er multifunktionelt med et kraftigt lys på 200 lumen, en gedigen glasbryder, der udløses, når den presses hårdt mod et vindue, indbygget skæreværktøj til hurtig frigørelse af passagerer, hvis det bliver nødvendigt at skære dem fri af sikkerhedsselen.

Life Guard er også magnetisk, så den kan fastgøres til bilen, mens du venter på hjælp eller er på arbejde. Den har et rødt blinkende lys og en lommelygte.

Kort sagt et lille kompakt og alsidigt stykke værktøj, som alle burde have liggende i bilen.

Life Guard multiværktøj

Life Guard multiværktøj

Life Guard multiværktøj

Læs mere

Vi rekommenderar

Vi håber du har glæde af at læse vores nyhedsbrev, og vi tager gerne imod
forslag og ideer, hvis der er nogle emner du gerne vil have belyst!


Med venlig hilsen 

Kent & Jennie

Telefon: 43 62 43 16
E-mail: fas@fernonorden.com

 

Logo
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrev.
Cookiescript_new