Om Ferno Norden A/S

Vi har siden 1992 arbejdet tæt sammen med vores kunder både som rådgiver og som partner i forbindelse med udvikling af nye produkter. Vores udstyr benyttes dagligt af mennesker, der stiller høje krav til sikkerhed, kvalitet og funktion. Vores primære kunder omfatter ambulancetjenester, redningsberedskaber, politiet, civilforsvaret og militæret. Vi ekspanderer inden for industri, offentlige miljøer, sundhedssektoren og det private marked.

Ferno Norden A/S er en del af en nordisk koncern med hovedkontor i Norge. Koncernen har datterselskaber i alle nordiske lande under koncernnavnet Ferno Norden. Globalt er Ferno International repræsenteret over hele verden. Med vores nordiske og internationale netværk besidder vi sammen stor ekspertviden og mange kompetencer.

I Ferno Norden har vi udviklet en del produkter selv. Derudover har vi et nøje udvalg af varer, der til sammen udgør en gennemtænkt produktportefølje til vores mangeartede kundesegmenter.

Vi gør vores bedste for at imødekomme vores kunders behov og krav med afsæt i vores mange års erfaring i branchen.

Vi er på flere sociale medier såsom Facebook, Instagram og Youtube. Vi anbefaler dig at kigge nærmere, hvis du er blevet nysgerrig.

I Danmark har vi kontor og servicelager i Albertslund. Vi yder altid support på vores produkter. Vi stiller også gerne op til produktfremvisninger og uddannelse hos vores kunder, hvis det er et ønske.

Der er service og garanti på alle vores produkter. I tilfælde af problemer eller klager er vores politik altid at løse problemet for slutbrugeren, så gnidningsfrit som muligt. Vores opfattelse er, at samfundsfunktioner ikke skal påvirkes af unødig nedetid eller omkostninger.

Miljø: Virksomheden er ISO-certificeret i miljø 14001:2015

Kvalitet: Virksomheden er ISO-certificeret i kvalitet 9001:2015

Nedenstående billede er af vores norske hovedkontor, hvor vi blandt andet indretter specielkøretøjer:

Ferno Norden Norway AS fra luften

Cookiescript_new