Tryghed på vejen

Ferno Norden er en professonel leverandør af varslingslys, rednings- og sikkerhedsudstyr. Vi leverer udstyr inden for førstehjælp og varslingslys til politi, ambulance, akutjenester, militær, industri og forbruger. Her har vi samlet et udvalg af produkter, som vi ved er værdifulde for dig, når du kører på vejene.
Sikkerhed for dig simpelthen!

Sikkerhed på vejen med hvidt LED ekstralys

Ferno Norden arbejder tæt sammen med verdens førende producenter af varslingslys og arbejdslys baseret på LED-lys (diode)-teknologi til fastmonteret lys og LED-lysbroer til biler.
Fordelen ved LED-teknologi er, at den giver en lang levetid, tåler hårde miljøer og er energieffektiv. Det er gennemgående for vores produkter, at de er af høj kvalitet og med god holdbarhed.
Du kan føle dig sikker på vejen med LED-lamper fra Ferno Norden monteret på dit køretøj.

 

LED-lysprodukter Ferno Norden

LED-lysprodukter

Hvis en ulykke opstår

Hvis der opstår en ulykke, kan du her se, hvilke produkter, der kan have stor betydning for dig og andre trafikanter på ulykkesstedet. Det at blive set i trafikken er ekstremt vigtigt, så kig din bil igennem og se, hvilket udstyr du har behov for, og bestil det du mangler i dag!

 

Dersom en ulykke oppstår. Ferno Norden

Varslingsprodukter

Førstehjælp på vejen

Førstehjælp er ofte vigtig og kan redde liv. Ferno Norden er leverandør til politiet, beredskaber og ambulancetjenester med 40 års erfaring i akuttasker og og førstehjælpstasker.
Vi har samlet et udvalg af færdigpakkede førstehjælpsløsninger, der er gode at have i bilen, når du kører.

 

Førstehjelp på veien. Ferno Norden

Førstehjælpsprodukter

For flere produkter og information kan du downloade vores katalog her.

Cookiescript_new