Vejarbejde og trafikmiljø

Varslingslys, arbejdslys og advarselsskilte 

I Ferno Norden arbejder vi tæt sammen med Whelen Engineering, som er verdens førende inden for produktion af varslingslys og arbejdslys baseret på LED lysteknologi til gule roterende LED varslingslys og retningsbestemte LED varslingslys. Vi fører LED ECE R65 godkendte roterende eller fastmonterede varslingslys, tagblink ("saftblander" eller 360°), LED lysbroer med mere. Vi er også forhandler af Redtronic. Vores varslingslys bruges til vejarbejde, i trafikmiljøer på køretøjer, lastbiler og lossepladser men også i industrien.

 

LED-lys til lastbil, traktor, varebil og arbejdskøretøj

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

LED-varslingslys til arbejdskøretøjer kaldes også for blinklys i daglig tale, og kan inddeles i to kategorier: Retningsbestemte varslingslys og roterende varslingslys. Vejtrafikloven omtaler brugen af gult varslingslys som følger: På motorkøretøjer, der under arbejde på vej anvendes i strid med bestemmelserne i trafikreglerne (jf. vejtrafikloven § 11), eller som anvendes på en sådan måde, at det kan være til særlig fare for øvrig trafik, skal det have mindst en varslingslampe, som giver blinkende gult lys til alle sider (Vejtrafikloven §28-3). Læs mere her! Vores LED-produkter benyttes døgnet rundt af fagfolk inden for landbrug, kommune, industri og transport. Ferno Norden er en profesionel leverandør af gult varslingslys til vejarbejde og trafikmiljø til arbejdskøretøjer som lastbiler, traktorer, varevogne, pickups med flere.
 

LED-varslingslys

Advarselsskilte til vejarbejde og trafikmiljø

Hos Ferno Norden finder du også reflekterende advarselsskilte til vejarbejde som er godkendt i henhold til R1 standarden for retro-reflektion og R2 standarden for prisme reflektion til afspærring og varsling inden for industriområder. Vores advarselsskilte er af samme høje kvalitet som de skilte vi sælger til politi, ambulance og militær. De opfylder de samme høje krav til reflektionsevne samt øvrige certificeringskrav.

Uanset hvad du har brug for til din virksomhed så kan Ferno Norden hjælpe dig, hvis du leder efter varslingslys, arbejdslys og advarselsskilte.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new